Ex Libris Elżbietety Mazurkiewicz / Drużycki. - Drużycki, Jerzy (1930-1995) ([wydawca nieznany], 1977)
Przedstawia gałązkę z kwiatem róży, wokoło napis: Ex Libris Elżbietety Mazurkiewicz, pod wyobrażeniem autograf autora i data.