Ex Libris Elżbietety Mazurkiewicz - Drużycki, Jerzy (1930-1995).; Mazurkiewicz, Elżbieta ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1977)
Przedstawia gałązkę z kwiatem róży, wokoło napis: Ex Libris Elżbietety Mazurkiewicz, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.