Przy korekcie - prof. dr Feliks Markowski - Kilarski, Maciej (1922-2003). ([Gdańsk], 1945)
Przedstawia portret z profilu 3/4 prof. dra architektury Feliksa Markowskiego podczas pracy.
Autor na podstawie analogii kompozycji.
Miejsce i data powstania na podstawie działalności autora.
Pod kompozycją ołówkiem: "Przy korekcie" - prof. dr Feliks Markowski.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990.; Architekci -- 20 w