Ex Libris Dr Anna Lerperger [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Przedstawia siedzącego fauna grającego na flecie. U dołu napis: Ex Libris Dr Anna Lerperger. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.