Adam Mickiewicz - Dziady / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 3.11.1979 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Maciej Prus, scenografia Sławomir Dębosz, kostiumy Irena Biegańska, muzyka Jerzy Satanowski, plastyka gestu Zbigniew Papis.