Ex Libris Ing. Dott. Gianni Mantero E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1962)
Przedstawia różne budowle i dwóch mężczyzn stojących u dołu. Napis u góry: Ex Libris, u dołu z lewej strony: Ing. Dott. Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.