Wędkarze na molo - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1961)
Przedstawia sylwetki trzech wędkarzy przy barierce molo.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.