[Afisz. Incipit:] Po powrocie z Berlina koncert laureatów Stefania Woytowicz, Tadeusz Kerner, Edward Stakiewicz, Sergiusz Nadgryzowski ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sali Grand Hotel 3.10.1951 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot); 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne