Targ Sienny i Rakowy : konkurs urbanistyczno-architektoniczny na zabudowę Targu Siennego i Rakowego - Szczerbowska, Barbara; Nanowska, Ewa. (Gdańsk : Urząd Miejski w Gdańsku, 2007)
Książka prezentuje wyniki międzynarodowego, studenckiego konkursu architektonicznego na "Koncepcję zabudowy Targu Siennego i Rakowego w Gdańsku" zorganizowanego w 2005 roku przez Urząd Miasta Gdańska.
Druk dwuszpaltowy.
data wyd. na podstawie informacji o wydaniu DVD - marzec 2007.
Tekst równol. pol., ang.
Keywords: Konkursy architektoniczne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.