Grudzień 1970 K. Janiszewska. - Janiszewska, Krystyna (s.n.], 1980)
Plakat rocznicowy, upamiętniający wydarzenia grudniowe z 1970 r. Na czarnym tle biały napis: Grudzień 1970 (siódemka w kształcie krzyża).