Grudzień 1970 - Janiszewska, Krystyna ([S.l. : s.n.], 1980)
Plakat rocznicowy, upamiętniający wydarzenia grudniowe z 1970 r. Na czarnym tle biały napis: Grudzień 1970 (siódemka w kształcie krzyża).
Podpis autorki w prawym rogu.
Keywords: Plakaty polityczne -- Polska -- 1945-1990.; Polska -- 1970 (Wydarzenia grudniowe) -- rocznice -- plakaty