[Afisz. Incipit] Dom Kultury Związku Samopomocy Chłopskiej w Lipuszu ... organizuje kaszubski zespół pieśni i tańca ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zapisach do zespołu pieśni i tańca w Lipuszu.