Jan Heweliusz - Badacz Nowych Światów - Cziomer, Marcin (1969- ). ([Miejsce nieznane], 2011)
Przedstawia znaki zodiaku - Strzelec i Byk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, tytuł pracy i nazwa techniki graficznej.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i nazwa techniki graficznej.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w