Polska może zachować swą państwowość [...]. ([S.l. : s.n., 1982)
Propagandowy druk ulotny z okresu stanu wojennego.
Data na podst. treści.
Keywords: Polska -- polityka i rządy -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.