Galambos Ferenc Könyve / [Árpád Nagy]. - Nagy, Árpád (1894-1959) (1968)
Przedstawia mężczyznę siedzącego przy biurku na tle fortepianu, u góry choinka i papuga. Po bokach mężczyzny siedzą dwie nagie postacie kobiece nad nimi napis: po lewej Ivstitia, po prawej: Clio. U dołu napis: Galambos Ferenc Könyve. Nr 341 w obrębie kompoz.