Ex Libris Władysławy Jaworskiej / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1967)
Trzy postacie chłopięce w trójkątnych kapelusikach nad nimi w czrnym kwadracie okrągła tarcza księżyca. U góry napis: Ex Libris Władysławy Jaworskiej.