Ex Libris Władysławy Jaworskiej - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005).; Jaworska, Władysława Jadwiga (1910-2009). ([Miejsce nieznane], 1967)
Trzy postacie chłopięce w trójkątnych kapelusikach nad nimi w czrnym kwadracie okrągła tarcza księżyca. U góry napis: Ex Libris Władysławy Jaworskiej.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona Katalogu Biblioteki Narodowej, 27.05.2024
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.