Medal. Ernst Wichert 1887-1950 Ojczyznę Się Kocha Ponieważ Jest Ojczyzną. Mrągowo 1987. ([Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne], 1987)
Medal. Awers: popiersie, wokoło napis: Ernst Wichert 1887-1950. Rewers: w wieńcu laurowym cytat: Ojczyznę Się Kocha Ponieważ Jest Ojczyzną, u dołu: Mrągowo 1987.