[Afisz. Incipit] Apel. Już za kilka dni, 27 maja, przeprowadzone zostaną pierwsze w powojennej historii Polski wolne wybory do samorządu terytorialnego ... ([wydawca nieznany], 1990)
Apel Solidarności do członków i sympatyków do głosowania na kandydatów NSZZ Solidarność w wyborach samorządowych oraz udziału w referendum w sprawie elektrownii w Żarnowcu.