[Afisz. Incipit:] Zespół Amatorski Z.M.P. wystawia 4-aktową sztukę po tytułem: Baśka w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej Nr 1 ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 20 listopada w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej Nr 1 ul. Lisia Grobla.