[Afisz. Incipit:] Zespół Amatorski Z.M.P. wystawia 4-aktową sztukę po tytułem: Baśka w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej Nr 1 ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 20 listopada w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej Nr 1 ul. Lisia Grobla.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na afiszu.
Keywords: Stocznia Gdańska; 1901-2000; 1945-1989; Amatorskie zespoły artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz