[Afisz. Incipit] 2 Ogólnopolski Festiwal Młodych Muzyków : Gdańsk, 20-26 listopada 1966 r. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o festiwalu.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.