I sekretarza KC PZPR Edwarda Gierka wita harcmistrz Bogdanowicz : czyn 1000-lecia Frombork / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia Edwarda Gierka dekorowanego odznaką hacerską przez harcmistrza obozu we Fromborku, 1971 rok.