Nr. 28 - J. H. L. Brandt Weingrosshandlung (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1924)
Cennik winiarnii znajdująca się w Gdańsku przed II w.ś. przy ulicy Jopengasse 56 (Piwna).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.