Ex Libris Wiesława Juszczaka / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1964)
Mężczyzna siedzący na Pegazie, w meloniku na głowie i ze szpicrutą w ręku, u dołu napis: Ex Libris Wiesława Juszczaka.