[Kuter rybacki] - Wróblewska, Krystyna (1904-1994). ([Warszawa], 1954)
Przedstawia kuter rybacki, z rybakami na pokładzie, podczas połowu.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autorki.
Autor na podstawie analogii przedstawienia.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce