Ex Libris Kaj Welsch Riis / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Kobieta z łukiem i strzałami w ręce obok stoi jeleń i fruwa ptaszek, u dołu napis: Ex Libris Kaj Welsch Riis. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.