Ulica Księdza Mariana Góreckiego 6a / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia kamienicę nr 6a przy ulicy Księdza Mariana Góreckiego w Gdańsku Nowym Porcie, 1992 r.