[Afisz. Incipit] Społeczno-obywatelska Liga Kobiet Koło Wrzeszcz zaprasza na tradycjne andrzejki ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w restauracji "Bristol" w Gdańsku-Wrzeszczu, 30.11.1946 r.