Dni Folkloru Polskiego 1970 - XXV-lecie powrotu Ziem Zachodnich i Północnych do Macierzy : program gdański. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1970)
Program obchodów.
Keywords: Folklor -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.