Non Omnis Moriar Ex-Libris Georges Goury L. Pousthomis. - Pousthomis, Léon Césaire Auguste (1881-1916) (1900)
Przedstawia stertę ksiąg, na których przed jedną z nich, otwartą, stoi kaczka z rozwartym dziobem. U góry napis: Non Omnis Moriar, u dołu: Ex-Libris Georges Goury. Sygn. aut. w obrębie kompoz.