Ex Libris Marii Dawskiej / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1964)
Na cieniowanym tle pośrodku napis: Ex Libris Marii Dawskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.