Rozmaitości : przydatek do numeru ... gazety Lwowskiej. ([s.n.], 1817)
Zaw. m.in. relacje z posiedzeń Królewsko-Polskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk, naukowego Towarzystwa Krakowskiego; raporty Rządu Królestwa Polskiego czytane na posiedzeniach Seymu Królestwa Polskiego; wiadomości obyczajowe z Tygodnika Wiedeńskiego, gazet warszawskich i in., komentarze dzieł lit. zagr.