Ex Libris dra Stanisława Aulicha - Mękicki, Stanisław (1924-2016).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964). (1959)
Dyliżans pocztowy zaprzężony w dwa konie, napis: Ex Libris dra Stanisława Aulicha.
Data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej, dostęp onl;ine 20.07.2021.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.