Być księdzem / Mieczysław Maliński. - Maliński, Mieczysław (1923-2017)
Dojrzewanie. Wikary w Rabce. Katecheta w liceum. Duszpasterz studentów w Krakowie. Filozofia na KUL-u. Doktorat w Rzymie. W Krakowie do specjalnych poruczeń. Rektor kościoła Sióstr Wizytek. Być księdzem.