Być księdzem - Maliński, Mieczysław (1923-2017). (2010)
Dojrzewanie. Wikary w Rabce. Katecheta w liceum. Duszpasterz studentów w Krakowie. Filozofia na KUL-u. Doktorat w Rzymie. W Krakowie do specjalnych poruczeń. Rektor kościoła Sióstr Wizytek. Być księdzem.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Maliński, Mieczysław -- (1923-2017); Katolicyzm; Kapłaństwo; Powołanie kapłańskie; Artykuł z pracy zbiorowej; Pamiętniki i wspomnienia