12. Rundschreiben 1933 : An alle Mitglieder. - Kampfbund für Deutsche Kultur. Landesleitung (Gdańsk). ([Danzig : s.n., 1933)
List od Kampfbund für Deutsche Kultur do dyrektora Danzig Stadtbibliothek z informacją o koncertach w kwietniu 1933 r.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła