Odezwa do mieszkańców miasta Gdańska - Komitet Społeczny Odbudowy Gdańska (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o zawiązaniu Komitetu i nawołujący do odbudowy Gdańska.
Keywords: Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła