[Afisz. Incipit] Polski Związek byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych ... zwołuje roczne walne zebranie ... / Polski Związek byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu byłych więźniów hitlerowskich więzień i obozów koncentracyjnych, 26.10.1947, wraz z porządkiem obrad.