[Afisz. Incipit] Polski Związek byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych ... zwołuje roczne walne zebranie ... - Polski Związek byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu byłych więźniów hitlerowskich więzień i obozów koncentracyjnych, 26.10.1947, wraz z porządkiem obrad.
Keywords: Polski Związek byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne