Auch Sie werden erfreut sein / Arthur Lange. - Lange, Arthur (s.n., 1928)
Ulotka reklamująca specjalną ofertę mody męskiej jednego ze sklepów Arthura Lange znajdujących się w przedwojennym Gdańsku na Elizabethwall 8 (Wały Jagiellońskie).