Sopot Promenada. - Spółdzielnia Pracy Fotograficzna "Fotoplastyka" (Sopot). (Sopot : Fotoplastyka, 1950)
Przedstawia rotundę dawnego Domu Zdrojowego w Sopocie oraz fontannę na Skwerze Kuracyjnym, ok. 1955 r.
Data wg przedstawienia i korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe