Hotel Restauracja "Nadmorski" uprzejmie zawiadamia, że od dnia 1 maja 1947 r. koncertuje codziennie znany, 1--cio osobowy zespół jazzowy / Hotel Nadmorski. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o koncertach jazzowych zespołu pod dyr. Alfredy Bielskiej.