Referendum Ludowe - Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o odczycie Alfreda Mossakowskiego 15.06.1946 r. W Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne