[Afisz. Incipit:] Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" w Żukowie zawiadamia ... że z dniem 22 lutego 1947 r. został otwarty sklep ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu nowego sklepu w Żukowie.