Kommissya Rządząca [Inc.:] Na przełożenie W. Dyrektora Sprawiedliwości stanowiemy, nieubliżaiąc prawom każdemu Stanowi w szczególności służącym, następuiące przepisy postępowania w działaniach dobrowolnego Sądownictwa czyli Urządzenie Aktowe [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 6. Czerwca 1807 / Stanisław Małachowski, Felix Łubieński, Jan Łuszczewski]. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Łubieński, Feliks (1758-1848) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: przepisy postępowania w działaniach dobrowolnego sądownictwa, z 6 Czerwca 1807.