A. A. Feldborg Engl. Sprachlehrer (Verlag des Lith. Instituts d. Wedelschen Hofbuchdr. in Danzig, 1830)
Przedstawia portret w całej postaci Andreasa Andersena Feldborga, duńskiego filologa i historyka, nauczyciela angielskiego w Gdańsku.