Wojny kulturowe jako główny wyznacznik rywalizacji politycznej w Polsce w latach 1991−2011 / Marek Tyrała. - Tyrała, Marek
Słowa kluczowe: wojny kulturowe, konkurencja polityczna, koalicja, demokracja.