Ex Philateliae Dr. Csizmazia József / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1970)
Trąbka pocztyliona nad nią znaczek pocztowy, u dołu napis: Ex Philateliae Dr. Csizmazia József. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.