[Portret Jakoba Kabruna z żoną] Gilles Louis Chretien. - Chretien, Gilles Louis (1754-1811) (s.n., 1800)
Przedstawia dwa portrety w popiersiu w okrągłych medalionach - Jakob Kabrun z żoną Henriettą Lawinią.